Aquest Nadal: esport a les escoles

Esports de raqueta, sobre rodes, individuals i col·lectius, jocs tradicionals i de coordinació són les activitats que el Consell Esportiu del Baix Penedès i l’Ajuntament del Vendrell proposen per a les pistes esportives d’aquest Nadal.

Es tracta de la continuació del servei lúdic, obert i gratuït que ja s’ha dut a terme durant el primer trimestre del curs. L’activitat va destinada a infants i joves d’entre 3 i 14 anys, els quals podran gaudir dels patis de les escoles Àngel Guimerà, Garbí i l’IE Coma-ruga els matins (10h-13h) del 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre. Les inscripcions són limitades i es podran formalitzar a través de l’enllaç facilitat pel Consell Esportiu del Baix Penedès fins al dijous 22 de desembre.

Manuel Hernández, vicepresident del Consell Esportiu del Baix Penedès, destaca que «aquesta iniciativa facilita el contacte amb esports molt diversos», ja que durant els cinc dies esportius es fa un tast de cinc activitats esportives diferents. A més, Hernández emfatitza que les Pistes Esportives són una oferta «inclusiva, integradora i saludable per a nens, nenes i adolescents del Vendrell».

L’esport no para mai i, des del Consell Esportiu del Baix Penedès, així com l’Ajuntament del Vendrell, s’ofereixen iniciatives esportives per a tothom, adaptades al territori i que cobreixen necessitats específiques de la població amb monitoratge especialitzat i format en l’àmbit en qüestió.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...