Torna el campus multiesport del Consell Esportiu

Gaudeix de l’estiu jugant, saltant, corrent i coneixent, de forma inclusiva, treballant les emocions a través de jocs, esports i dinàmiques! Si tens entre 3 i 13 anys, vine al campus multiesport del Consell Esportiu, farem sortides a l’entorn natural, al rocòdrom, treballarem la cultura popular, farem esports de vela, d’aventura, individuals i col·lectius, alternatius i tradicionals, de raqueta i aquàtics!

Només necessites portar roba còmoda que es pugui embrutar, calçat esportiu i crema solar posada de casa. Ens caldrà una cantimplora amb aigua i l’esmorzar de cada dia. Els dies que fem activitats d’aigua haurem de portar banyador, casquet de bany, tovallola, xancletes i muda. Recordem, que tots els objectes han d’estar marcats amb el nom.

Horaris i dates

Des de les nou del matí fins a les dues del migdia, els infants podran gaudir de les activitats del campus. A més, oferim servei d’acollida (8:00h a 9:00h) i servei de menjador (13:00h a 15:00h).

El campus multiesport dona el tret de sortida el 27 de juny i tancarà les portes el 2 de setembre. Les inscripcions poden fer-se per setmana, aquestes es tancaran el dimecres previ a la setmana desitjada. Per garantir la plaça i formalitzar la inscripció és imprescindible aportar:

 

Pagaments

El preu per setmana del campus és de 36€. En cas de voler afegir el servei d’acollida cal sumar 9€ a la xifra setmanal. Cal tenir en compte les següents excepcions:

  • Setmana 5 – preu d’acollida: 5,50€ / preu de campus: 21,60€
  • Setmana 8 – preu d’acollida: 7.20€ / preu de campus: 28,80€

També s’estableixen els següents descomptes:

  • 25% dte. – Famíies nombroses i monoparentals de categoria general.
  • 50% dte. – Famílies nombroses i monoparentals de categoria especial

El pagament es realitzarà mitjançant el full d’ingrès bancari al número de compte indicant el nom de l’infant i la setmana: ES45 0182 2968 5302 0023 7184

 

 

Per a més informació:

  • Al Consell Esportiu del Baix Penedès (Carretera de Sant Vicenç, 71-79; 43700 El Vendrell)
  • Truca a: 626 141 322 / 618 583 256
  • Envia un correu a: info@cebp.cat

 

 

Relacionat

0 comentarios

Enviar un comentario

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...