Conxita Blas i l’Ajuntament del Vendrell guardonats per la UCEC

El Consell Esportiu del Baix Penedès ha nominat l’Ajuntament del Vendrell i Conxita Blas com a entitat i persona premiades dels Guardons Valors, Esport i Ciutadania atorgats per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). La cerimònia va prendre lloc al recinte firal de la Ràpita el passat dissabte 2 de juliol, enmig de les competicions del Mundial de Beach Tennis que se celebraven al mateix municipi.

Els guardons volen obsequiar la feina i la trajectòria que les persones i les entitats seleccionades han demostrat vers la cultura de l’esport i l’esport popular. Cada consell esportiu català ha estat l’encarregat de nominar els seus dos referents comarcals que rebrien premi. En el cas del Baix Penedès, Conxita Blas va ser nominada per la seva dedicació com a treballadora del CEBP des de la fundació de l’entitat fins a la seva jubilació, tot i que per motius personals no va poder desplaçar-se a la Ràpita a recollir el guardó. Pel que fa a l’Ajuntament del Vendrell, aquest ha estat nominat pel suport, la predisposició i la col·laboració amb el CEBP; Manuel Hernández, exregidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell va recollir el guardó.

El pavelló firal de la Ràpita va acollir més de vuitanta persones entre representants dels Consells Esportius, clubs i esportistes. Durant més d’una hora i mitja van repartir-se una trentena de guardons per a entitats i persones destacades d’arreu de les comarques catalanes, a més, també van atorgar-se premis a membres que tenen o han tingut un paper destacat a la UCEC. Finalment, també es van oferir records d’agraïment als ajuntaments de les Terres de l’Ebre que van participar, acollir i col·laborar a l’organització dels World Sport Games celebrats el 2019.

L’acte de guardons va tancar amb el discurs de Joan Barberà, representat territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, qui va agrair la tasca dels Consells Esportius, no només com en l’aspecte esportiu, també en l’àmbit formatiu, humà i d’educació en valors. El president de la UCEC, Jaume Domingo, va posar el punt final a la gala fent una crida als assistents i a les institucions per seguir creixent en tots els àmbits i continuar treballant per valorar l’esport popular i escolar com cal.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...