Curs escolar és sinònim de Cros Comarcal Escolar

El Consell Esportiu del Baix Penedès publica el calendari de Cros de la temporada 2022-23

Cada curs escolar és especial, ple de novetats, amb nens i nenes que enceten i acaben etapes, però sobretot replet d’il·lusió. Amb aquesta energia de començar, també s’organitzen activitats esportives noves, altres que continuen i noves edicions de programes que es duen a terme any rere any. Aquest últim cas és el dels Cros Comarcals Escolars que s’engeguen arreu de Catalunya.

Al Consell Esportiu del Baix Penedès ens fa especial il·lusió anunciar el calendari de Cros del curs 2022-23. A principis del 2023 tornarem a muntar tanques i recorreguts per tota la comarca, a fer veure l’arc d’arribada des de metres enllà i a gaudir de l’esport des de les edats escolars més primerenques.

Enguany, al Baix Penedès hi haurà un total de nou Cros Escolars. Aquests se celebraran els diumenges al matí i les persones que hi vulguin participar ho podran fer de tres maneres diferents. Des del Consell Esportiu comarcal es dona l’opció d’inscriure’s a tots els Cros del Baix Penedès amb un únic pagament de 10. Per altra banda, els interessats podran fer arribar la seva inscripció a l’organització des del centre on estiguin escolaritzats fins el dilluns de la mateixa setmana que es faci l’esdeveniment pagant una quota de 3 per cada cursa. Si bé és cert, fins a un màxim de 25 persones podran apuntar-se a córrer el mateix dia del Cros si abonen l’import de 5fins a 15 minuts abans que comenci l’activitat.

El Cros més primerenc de la temporada serà el 29 de gener al municipi de Cunit. La següent cita es durà a terme el 5 de febrer a la Bisbal del Penedès, i la tercera cursa que es realitzarà el 12 de febrer a l’Arboç. El mes de març s’encetarà amb seu a Llorenç del Penedès i seguirà Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys. Bellvei acollirà el primer cros del mes d’abril i durant el maig l’esdeveniment es desplaçarà fins a Santa Oliva (14 de maig) i el Vendrell, el 21 de maig, tancarà la temporada.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...