Deu setmanes de Campus Multiesport tanquen l’estiu per encetar l’escola

El Campus Multiesport d’enguany tanca les portes després de deu setmanes d’activitat. Des de Masllorenç fins a l’Arboç passant per Bonastre i els dos campus que s’han dut a terme al Vendrell. Nens i nenes de 3 a 13 anys han pogut gaudir de l’edició d’aquest estiu.

Pàdel, platja, tenis, escalada, bàsquet, vòlei, skate, piscina, futbol i una infinitat de jocs i d’esports alternatius que més de 300 infants de la comarca han pogut xalar des del 27 de juny fins a l’últim dia abans d’anar a l’escola. A més, cada setmana els nens i nenes s’han desplaçat a un indret del municipi o de la comarca per celebrar una excursió: han visitat els locals d’entitats culturals, han fet sortides d’esports d’aventura, rutes per l’entorn natural i també de coneixença de monuments i edificis històrics del municipi.

Manuel Hernández, vicepresident del Consell Esportiu del Baix Penedès, destaca “la flexibilitat d’inscripció que s’ofereix des de l’entitat esportiva a les famílies” i “la durada del campus, ja que aquest comença just després de Sant Joan i acaba la primera setmana de setembre”. A més, Hernández comenta que la metodologia del CEBP és “utilitzar l’esport com una eina per ajudar a les famílies”.

Per altra banda, durant aquestes deu setmanes d’esport, cultura i territori també s’ha dut a terme el campus inclusiu. Seguint amb la filosofia i la manera de ser del Consell Esportiu del Baix Penedès, tot un grup d’infants amb diversitat funcional ha pogut gaudir i practicar esport durant tot l’estiu.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...