El Consell Esportiu celebra l’11a Jornada Solidària

Esport i cultura tornaran a ocupar les instal·lacions del Complex Esportiu de Tenis del Vendrell aquest cap de setmana. El Consell Esportiu del Baix Penedès organitza la seva onzena Jornada Solidària. Dissabte 17 de desembre entre les nou del matí i les dues del migdia es duran a terme quatre activitats esportives de la mà del Consell Esportiu del Baix Penedès amb participants de diverses entitats culturals de la comarca. El preu d’inscripció i és de 7 euros, els quals es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

En primer lloc, i amb la coorganització del Grup Muntanyenc la Lira, s’iniciarà una caminada popular de 10 km que arribarà fins a l’ermita de Sant Salvador, on els participants esmorzaran. La ruta tornarà al seu punt d’arribada, al Complex Esportiu de Tenis, al migdia. Mentrestant, en aquestes mateixes instal·lacions i des de dos quarts de deu del matí, equips formats per membres d’entitats culturals estaran competint als tornejos de pàdel i futbol sala. A més, a partir de les onze del matí la secció de Tenis la Lira Vendrellenca jugarà el seu torneig de tenis a les pistes del complex.

En acabar els esdeveniments esportius, els Nens del Vendrell tancaran la Jornada Solidària amb un pilar i, finalment, es durà a terme el ja tradicional sorteig solidari. Més d’una trentena d’entitats culturals i comerços de la comarca del Baix Penedès han participat en l’anomenat sorteig: samarretes, dessuadores, material esportiu, xecs regal de caràcter cultural, esportiu i d’oci són alguns dels productes cedits. Per acabar la jornada, diumenge 18 de desembre i amb la coorganització del Club Escola Handbol Vendrell al poliesportiu del Complex Esportiu de Tenis, es jugarà un torneig d’handbol en família.

Després de l’aturada forçada per la Covid-19, la Jornada Solidària del Consell Esportiu del Baix Penedès recupera el seu format i, per onzena vegada, donarà el seu granet de sorra a la Marató de TV3, que enguany va destinada a les malalties cardiovasculars.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...