El patinatge i l’atletisme de la comarca es concentra al Vendrell

Dissabte 14 de gener el Club d’Esports Vendrell va acollir la segona fase comarcal de patinatge amb gairebé vuitanta esportistes. Provinents del Club Patí Calafell, el Club d’Esports Vendrell i el Club Patí Banyeres els esportistes van competir individualment i 25 dels quals van participar a la modalitat d’exhibició. A més, 13 patinadors i patinadores van competir en la modalitat de grups.

El mateix matí de dissabte també va celebrar-se la primera de les fases d’atletisme a l’escola vendrellenca Pau Casals. Una quinzena d’atletes d’arreu dels municipis baixpenedesencs que formen part dels Runners del Vendrell van competir en un total de set proves: llançaments, velocitat, salts i marxa.

El proper mes de febrer serà el torn de la tercera jornada de patinatge, el matí del dia 11, i a finals de mes, el 25 de febrer, el pati del Pau Casals serà la seu de la segona fase comarcal d’atletisme. Tant els Runners com el Club d’Esports Vendrell tornaran a ser els amfitrions i coorganitzadors de la propera cita esportiva.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...