El Vendrell tanca la temporada de Cros a Coma-ruga

Fins a 200 nens, nenes i joves de la comarca van participar el passat diumenge 21 de maig al darrer Cros Escolar de la temporada. Famílies i esportistes van desplaçar-se fins a Coma-ruga per córrer un nou circuit que envoltava el centre educatiu.

L’últim Cros de l’any va iniciar-se a les onze del matí, amb les curses d’adolescents d’entre catorze i disset anys. Així i tot, els alumnes baix penedesencs d’educació infantil van ser els que van tenir una participació més nombrosa, tant en la cursa d’infants com en la cursa amb participació de les famílies.

Fins la una del migdia, Coma-ruga va convertir-se en la ubicació de l’esport del Baix Penedès. A més de les curses, va respirar-se un ambient cohesionador entre escoles, va formar-se un espai de salut i enriquiment esportiu i personal per part de tots els assistents.

A més, una vintena de voluntaris d’arreu van donar un cop de mà a l’organització perquè l’acte tingués l’èxit que s’esperava. Des del Consell Esportiu del Baix Penedès agraïm la col·laboració de tothom qui ha posat el seu granet de sorra per a dur a terme l’esdeveniment i, especialment, a les AFA i els docents dels centres escolars per la seva implicació any rere any.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...