Els dissabtes: pistes esportives de les escoles

Tres escoles del Vendrell obriran les seves portes per fer esport amb infants i joves del municipi

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Gènere i Drets LGTBIQ+ de l’Ajuntament del Vendrell junt amb el Consell Esportiu del Baix Penedès ha treballat per engegar el programa «Pistes esportives!», una activitat esportiva, lúdica, oberta i gratuïta que es durà a terme a tres escoles vendrellenques.

Les Pistes esportives van enfocades a infants i joves d’entre 3 i 14 anys, és a dir, alumnes del municipi del Vendrell nascuts entre el 2008 i el 2019. Cada dissabte d’octubre entre les 10h i les 13h tothom qui vulgui participar podrà dirigir-se a l’escola triada i fer l’activitat programada de la mà del monitoratge específic i format en l’àmbit esportiu. Relacionat amb aquesta qüestió, s’ha flexibilitat l’horari d’entrada (entre 10h i 10:30h) i de sortida (entre 12:30h i 13h).

L’escola IE Coma-ruga acollirà els esports de raqueta, l’Escola Àngel Guimerà dinamitzarà les competicions i la coneixença de jocs tradicionals, mentre l’Escola Garbí, per la seva banda, practicarà diversos esports indiviudals.

El programa està encarat a la conciliació familiar, personal i laboral de les famílies, per aquest motiu, el públic de l’activitat són infants i joves, exclusivament. Qui vulgui inscriure’s a les jornades ho podrà fer omplint aquest formulari abans del dimecres de la mateixa setmana que es faci la dinàmica.

Per qualsevol qüestió demanem que us poseu en contacte amb el Consell Esportiu del Baix Penedès enviant un correu a activitatscebp@gmail.com

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...