Esport i bon ambient a la platja de Sant Salvador

El 15 d’agost és una data marcada en vermell al calendari, no només perquè és festiu, també perquè se celebra un dels tornejos més valorats de la comarca: el 4×4 mixt de vòlei platja. Enguany s’ha recuperat l’esdeveniment després de la pausa imposada per la pandèmia i els esportistes ho han valorat, ja que van participar més de 100 persones durant tot el dia a la platja de Sant Salvador.

La primera jornada de partits va disputar-se a les deu del matí, fins a dotze equips entre les sis pistes muntades, van jugar els primers partits fins a les dues del migdia, el que va constar com la primera de les lligues del torneig. Després del descans de l’hora de dinar, entre les quatre i les set de la tarda es van reprendre els partits, aquesta vegada amb eliminatòries incloses.

El format del torneig establia dues competicions segons els encreuaments i els resultats del matí, tot i que a la tarda tots els equips van jugar, com a mínim, un partit. En aquest cas va haver-hi tres guanyadors, tant a la categoria “plata” com a la categoria “or”. Finalment, els equips que van imposar-se van ser els Dracs, com a guanyadors del torneig, seguits dels Zombie Kiss i els Indi Di Biningui en tercera posició. Pel que fa a la categoria “plata”, els Soldados de Chuso van emportar-se el primer trofeu, New Sojip va quedar en segona posició i els Hermanos Kofraders van tancar el podi.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...