Formació i participació de l’esport de la raqueta

El Complex de Tenis del Vendrell va tornar a ser l’amfitrió el passat cap de setmana. Dissabte 28 de gener va disputar-se la segona fase comarcal de pàdel, durant el matí, i de tenis, a partir de les quatre de la tarda. Gairebé cinquanta esportistes en total, d’entre sis i setze anys van competir en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Amb aquesta jornada s’arriba a l’equador de les quatre fases comarcals que es disputen temporada rere temporada per tenir accés a les finals nacionals de juny. Les següents fases se celebraran durant els mesos de març i abril.

Tot i la vessant competitiva, el Consell Esportiu del Baix Penedès, així com els seus monitors i monitores continuen mantenint la filosofia de formació dels esports de la raqueta. De fet, els resultats de participació avalen aquesta metodologia, cada vegada són més els infants i joves que s’inscriuen a les jornades esportives. En aquest cas, els palistes van competir a les categories de primària i secundària, segons edat i els tenistes van jugar partits d’aleví, infantil, cadet i juvenil, amb gairebé una trentena d’esportistes provinents del Club Tenis Vendrell i de la Secció de Tenis La Lira.

Les conclusions de la jornada són molt positives: «als infants i joves del Baix Penedès els crida l’atenció els esports de raqueta i creiem fermament que aquestes jornades esdevinguin un impuls per al tenis i el pàdel de la comarca en un futur pròxim», ressaltava Roger Jané, tècnic esportiu del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...