Gimnàstica i atletisme: protagonistes del cap de setmana

L’atletisme celebra la tercera Fase Comarcal de la disciplina a l’escola Pau Casals del Vendrell. Adaptat a la pista en qüestió, nens i nenes de la comarca van practicar exercicis diversos per treballar la coordinació, l’agilitat, la motricitat i la velocitat. Una desena d’esportistes, i amb la col·laboració de l’entitat Runners Vendrell, els infants van gaudir d’un matí amb diverses modalitats d’atletisme: salt de llargada, llançament de martell, relleus, salt d’alçada i llançament de javelina, entre d’altres.

Per altra banda, la tercera de les fases territorial de gimnàstica artística, disputada el passat dissabte 15 d’abril al Segrià, va tenir la participació de vint gimnastes baix penedesenques. El Club Gimnàstica Artística Baix Penedès va competir en diverses categories: des del circuit P3-P4, amb les esportistes més joves, fins a aleví, tant masculí com femení. L’entitat va celebrar podi en totes les categories amb representació, tant per equips com en modalitat individual.

Diumenge va ser el torn de la gimnàstica rítmica, una jornada acollida pel Consell Comarcal del Tarragonès. El Club de Gimnàstica Rítmica del Vendrell, amb una vintena de representants de la comarca a la segona Fase Territorial, va demostrar el seu talent, esforç i treball durant el matí d’esport i valors.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...