Jornada Solidària

Un any més hem preparat la jornada Solidària Esport i Cultura, no obstant, d’acord amb la Regidoria d’Esports s’ha decidit la suspensió de la Jornada Solidària d’aquest any 2020.

El motiu és en base a la situació actual de restriccions i mesures sanitàries vigents, i per un principi de prudència es demana evitar la organització d’activitats extraordinàries.
En tot moment, les activitats i l’organització de les mateixes estaven descentralitzades, amb els protocols pertinents, etc… no obstant, entenem que hem de respectar aquest plantejament.
Volem agrair molt especialment la predisposició de tots els comerços, entitats i administracions en l’organització de la Jornada any rere any i, malgrat la suspensió de la Jornada, mantenim la possibilitat de comprar butlletes pel sorteig solidari que es porta a terme amb les aportacions de tots aquests agents implicats.
L’objectiu prioritari és, com cada any, el poder recaptar el màxim de diners possibles per La Marató de TV3, una Marató que com cada any, però aquest més que mai, AQUESTA MARATÓ TOCA A TOTHOM.
Així doncs, continuarem amb la venda de butlletes i el proper Diumenge dia 20 a les 13:00 h. es farà el sorteig a l’Instagram del Consell Esportiu:   @consellesportiubaixpenedes   i, com sempre, us animem a fer el màxim d’activitat física i esportiva sempre perquè Fent Esport Fem Persones.
Més que mai, SALUT.

Relacionat

Des del Consell Esportiu del Baix Penedès hem dissenyat una proposta esportiva per a que totes les...

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...