La Jornada Solidària recapta gairebé 1.000 euros per a la Marató de TV3

La Jornada Solidària del Consell Esportiu del Baix Penedès contribueix amb més de 960 euros a la Marató de TV3, els quals aniran destinats a la investigació de les malalties cardiovasculars. Les participacions en els tornejos de futbol sala, pàdel, tenis, handbol i a la caminada solidària, així com al sorteig que va tancar la jornada van contribuir a la donació del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Entitats de la comarca del Baix Penedès van bolcar-se a l’esdeveniment organitzat pel Consell Esportiu: més de 150 persones van desplaçar-se fins a les instal·lacions del Complex Esportiu de Tenis Vendrell per aportar el seu granet de sorra. La Secció de Tenis La Lira i el Club Escola de Handbol Vendrell van organitzar competicions lúdiques i en família a les pistes del Complex, mentre que la caminada popular va dur-se a terme de la mà del Grup Muntanyenc La Lira amb una ruta fins a l’ermita de Sant Salvador.

Equips formats per entitats folklòriques i culturals van disputar partits de futbol sala i pàdel durant el matí del passat dissabte 17 de desembre. L’equip The Crux va ser el guanyador del torneig de futbol sala, mentre que la parella de mixta del Ball de Bastons de l’Arboç va emportar-se el trofeu de les competicions de pàdel. En acabat, els Nens del Vendrell van enlairar un pilar de quatre per tancar la jornada d’Esport i Cultura i, finalment van repartir-se els lots del sorteig solidari, amb material cedit per comerços del Vendrell.

Es tracta de l’11a Jornada Solidària del Consell Esportiu del Baix Penedès, enguany recuperada després de la pandèmia. Un esdeveniment que s’ha convertit en «una tradició anual que mai pot faltar al nostre calendari», ha afirmat Jaume Domingo, president del Consell Esportiu del Baix Penedès. «Tots els beneficis de l’acte es destinen íntegrament a la Marató de TV3 i és un orgull per a nosaltres contribuir any rere any en aquesta bona causa».

A la Jornada Solidària van participar-hi catorze entitats culturals i esportives de la comarca i durant l’entrega de premis del 17 de desembre també es va comptar amb la presència de l’I·lm. Sr. Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...