Les Escoles Esportives enceten temporada

El Consell Esportiu del Baix Penedès s’adhereix al programa incentivat per l’Ajuntament del Vendrell «Escoles esportives» que té l’objectiu de donar suport i contribuir amb la promoció de les activitats esportives del municipi. Les inscripcions al programa es poden dur a terme emplenant el formulari que es troba a continuació de tota la informació de les Escoles esportives.

En aquest cas, es tracta d’una iniciativa dirigida als estudiants de totes les escoles del Vendrell, des dels 3 fins als 16 anys, que vulguin practicar esport setmanalment. L’activitat es durà a terme de manera lúdica i competitiva i, a més, es posarà èmfasi en la vessant social, així com amb un aprenentatge basat en els valors i sent conscient de la importància de l’esport a les primeres etapes de creixement.

La iniciativa vol garantir l’oferta a tot el teixit social del Vendrell, oferint activitats amb vessants educatives, recreatives, lúdiques i competitives per a tots els alumnes de primària i l’Educació Secundària Obligatòria. És per aquest motiu que dóna un suport especial als col·lectius que per raons socioculturals i/o econòmiques no acostumen a accedir al sistema esportiu local.

Les Escoles esportives es duran a terme majoritàriament als patis de les escoles vendrellenques amb monitors i monitores especialitzats i especialitzades en la pràctica esportiva. El cost de l’activitat és de 100€ per participant i té una durada de curs escolar que contempla 3 hores d’esport setmanal entre dilluns i divendres i trobades anuals al municipi.

El Consell Esportiu del Baix Penedès dona cabuda a les activitats de psicomotricitat i multiesport, per una banda, mentre que també s’encarrega de facilitar l’organització de les extraescolars de pàdel i tenis que es duran a terme al complex del Club de Tenis del Vendrell.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...