Les pistes del Complex de Tennis tornen a omplir-se d’esport

Una trentena d’esportistes van trobar-se dissabte 18 de març per celebrar la tercera de les quatre fases comarcals de pàdel. L’esdeveniment va començar a dos quarts de deu del matí i van competir-hi alumnes del Club de Tennis i de l’escola Camp Joliu de l’Arboç. Fins a gairebé la una del migdia es van disputar partits segons l’edat dels palistes, des de categoria «primària» fins a «secundària». Els protagonistes del matí van rebre les seves respectives i merescudes medalles de participació en acabar l’acte.

La tarda del mateix dissabte va acollir una altra fase comarcal, en aquest cas de l’esport rei de la raqueta. El tenis va inundar les pistes del Complex del Vendrell, amb 32 esportistes provinents de la secció de tenis La Lira del Vendrell i del mateix Club de Tennis de la capital comarcal. A la penúltima fase del territori de la present temporada van participar-hi jugadors i jugadores de categories benjamí, aleví, infantil i cadet. L’esdeveniment esportiu va culminar passades les nou del vespre amb l’entrega de medalles segons categoria i posició.

En total, seixanta nens i nenes del Baix Penedès van gaudir de l’esport a les pistes del Club Tennis Vendrell. Les fases comarcals disputades serveixen de classificació per a les finals nacionals del mes de juny, organitzades per la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...