Més de 100 infants gaudeixen de la primera setmana de campus

La primera setmana del Campus Multiesport del Consell Esportiu del Baix Penedès ha arrencat amb més de 100 infants que han gaudit de jornades esportives diverses. La quinzena de monitors i monitores repartits entre les poblacions de l’Arboç, el Vendrell i Masllorenç han estat al capdavant dels tornejos de pàdel, partits i formació de futbol, bàsquet, handbol, esports alternatius, jocs tradicionals i sortides a la piscina que s’han dut a terme durant els matins d’aquesta última setmana de juny.

A més, els grups de nens i nenes també han sortit de les instal·lacions esportives per fer activitats culturals. La vintena d’infants del campus de l’Arboç ha visitat durant el matí de dijous el nucli antic de la població i l’església Sant Julià. Per altra banda, el grup de Masllorenç ha visitat la pedrera del poble i ha xalat d’un matí a l’entorn natural que envolta el municipi, mentre que els més de seixanta infants inscrits al Campus Multiesport del Vendrell han anat a l’skatepark on molts han provat per primera vegada aquest esport.

La setmana vinent, del 4 al 8 de juliol, engegaran els Campus Multiesport de Bonastre i l’Institut Escola Àngel de Tobies. A més, s’incrementen les inscripcions a les tres poblacions on ja s’han iniciat les activitats.

 

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...