Més de 350 esportistes de la comarca mobilitzats en un cap de setmana

El Consell Esportiu del Baix Penedès ha organitzat activitats per a més de 350 esportistes de totes les poblacions de la comarca el passat cap de setmana. L’esport no s’atura al Baix Penedès i la població respon amb un alt índex de participació. En dos dies s’han produït quatre esdeveniments que han omplert pistes i espais exteriors de nens, nenes, joves i adults per practicar esport.

Dissabte 11 de març va celebrar-se l’última Fase Comarcal i Final Comarcal de patinatge de la present temporada. Aquesta va ser acollida pel Club d’Esports Vendrell i, de la mateixa manera que les tres Fases Comarcals anteriors, l’entitat va donar suport organitzatiu al Consell Esportiu. Amb la participació d’una vuitantena de patinadors i patinadores provinents del Club d’Esports Vendrell, Club Patí Banyeres i Club Patí Calafell, els esportistes van coreografiar en la modalitat individual, grups i exhibició.

El mateix matí de dissabte van concentrar-se fins a 78 nens i nenes de cicle superior de diferents centres d’educació primària. Amb la col·laboració dels docents de l’Escola Àngel Guimerà, Àngels Garriga i Pau Casals del Vendrell, així com de l’Escola Parellada de Santa Oliva, gairebé una vuitantena d’alumnes van concentrar-se al pavelló de l’Escola Àngel Guimerà per posar en pràctica i tancar la unitat didàctica de bàdminton. Els nens i nenes de la comarca van gaudir de tres hores d’activitat del programa poliesportiu del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Cunit, per la seva banda, va organitzar el ja tradicional duatló, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi i de l’entitat TR360 de triatló. En aquest cas van participar 40 nens i nenes des de categoria prebenjamí per gaudir de l’esport de la bicicleta i el running en un espai habilitat a les necessitats de la disciplina.

A més, dissabte va celebrar-se la segona Fase Intercomarcal de gimnàstica artística a la comarca del Segrià. Per segona vegada a la present temporada, van desplaçar-s’hi les esportistes del Club de Gimnàstica Artística del Baix Penedès assolint molt bones puntuacions i classificacions que les apropen a les finals nacionals que es disputaran al juny.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...