Més d’un centenar de participants en el vòlei del 15 d’agost

Els equips «Se ha perdido un niño» i «Safo team» guanyadors del torneig de la platja

El 15 d’agost sempre és especial. Entre festes majors a la comarca i al territori, calor, sol i molts inicis de vacances, al Consell Esportiu del Baix Penedès tenim el dia marcat en vermell. El 15 d’agost celebrem el torneig de les 12 hores, a la platja, amb xarxes, aigua i pilotes: el vòlei retorna any rere any.

Des de quarts de deu del matí fins ben entrat el vespre, més d’un centenar d’esportistes van jugar al 4×4 mixt de vòlei platja que el Consell Esportiu organitza a la platja de Sant Salvador, just davant de la plaça de les Palmeres.

Enguany les inscripcions van desbordar els quadres de joc de la jornada, la qual només permet la participació de 24 equips d’entre quatre i sis jugadors i jugadores, tot i tenir molta més demanda. Les eliminatòries van muntar-se segons dues categories, or i plata, a partir del nivell dels equips. Així doncs, amb partits de 30 minuts i amb una breu pausa a l’hora de dinar, el vòlei va inundar la platja de Sant Salvador.

L’equip guanyador de la categoria Or va ser «Se ha perdido un niño», format per Adan Aliseda Pujals, Óscar Rodríguez Gonzalvo, Xavier Balsells Gil, Agustí Tremosa Sorribes, Roger Arasanz i Pau Banda Ñaco Riba. Els guanyadors van disputar l’últim partit del dia contra «Madd Airlines».

Per altra banda, «Safo Team», amb Eric Siles Camps, Laura Bóveda Gutiérrez,  Daniel Galán García, Evelyn Ramírez Vargas i Toni Gamonal Ruiz a les seves files, van ser els guanyadors de la categoria Plata, després de guanyar als «Mancoholicos».

Una vegada més, el Consell Esportiu del Baix Penedès va proporcionar aigua i fruita als jugadors i jugadores, així com un welcome pack per a tots els equips participants. Els detalls per a «Safo Team» i «Se ha perdido un niño van ser una xarxa» de vòlei i una pilota de competició, així com un val regal per a Esports Picnic, a més de les copes pertinents per als tres primers classificats de cada categoria.

Ens sentim molt orgullosos del revolt del torneig, les ganes dels participants i la seva predisposició en tots els aspectes de la jornada. Una vegada més, gràcies a tothom per la seva col·laboració.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...