Patinatge, bàdminton, aeròbica i natació en dos dies

L’activitat esportiva no s’atura mai. Aquest passat cap de setmana s’han dut a terme les jornades de lliga dels esports col·lectius i, a més, quatre competicions d’esports individuals amb participants d’entitats baix penedesenques.

Dissabte 11 de febrer va disputar-se al pavelló del Club d’Esports Vendrell la Tercera Fase Comarcal de patinatge, amb més de 50 esportistes. Es tracta de l’última jornada abans de la Final Comarcal que se celebrarà a mitjan març. En aquest cas, la secció de patinatge del Club Esports Vendrell va ser l’amfitriona de l’esdeveniment acollint el Club Patí Banyeres a les seves instal·lacions.

El mateix matí de dissabte va dur-se a terme la Segona Fase Comarcal de Bàdminton a les instal·lacions del Club Tenis Vendrell. Amb una quinzena de participants, s’arriba a l’equador de les fases comarcals per competir a les Trobades i Finals Nacionals que s’organitzaran al mes de juny.

Diumenge va ser el torn de la jornada Intercomarcal de Natació, organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès. Tretze nadadors i nadadores del Club Natació Vendrell van participar en la segona competició de la temporada. El Vendrell serà la seu de la Tercera jornada Intercomarcal el pròxim 5 de març.

Finalment, i per primera vegada, el Baix Penedès va tenir representació a la Jornada Intercomarcal de Gimnàstica Aeròbica. El Club Gimnàstica Calafell va competir a l’esdeveniment organitzat pel Consell Esportiu del Garraf amb dues esportistes per primera vegada en aquesta disciplina individual.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...