Rècord d’inscripcions i de campus multiesport a la comarca

El Consell Esportiu del Baix Penedès tanca els quatre campus que s’han dut a terme als municipis de l’Arboç, Llorenç del Penedès, Bonastre i Masllorenç.

Amb més d’un centenar d’inscripcions per setmana, els infants de la comarca han gaudit de la pràctica esportiva, iniciació a diferents esports tradicionals com l’hockey, el bàdminton i l’handbol, entre d’altres. Durant cinc setmanes s’han organitzat sortides a l’entorn proper, a la platja, curses d’orientació i de caràcter cultural. Nens, nenes i adolescents han fet un tast de vàries modalitats esportives alternatives i de jocs tradicionals, així com d’activitats aquàtiques.

L’Arboç ha estat el campus multiesportiu amb un número de participació més elevat: més de cinquanta persones! Des dels 3 fins als 12 anys, els nens i nenes s’han dividit en dos grups segons la seva edat i han estat acompanyats dels monitors i monitores de referència. Al llarg de l’estada, els arbocencs i arbocenques han anat dos dies a la platja de Coma-ruga, han fet tallers diversos relacionats amb l’activitat física i amb el lleure i, a més, han treballat en diferents espais poliesportius municipals.

El campus multiesport de Llorenç del Penedès ha finalitzat la seva primera edició. En aquest cas, els usuaris de l’activitat han estat joves d’entre 12 i 16 anys, qui han passat dues quinzenes a les instal·lacions esportives del municipi. En total, una trentena d’adolescents han treballat esports i valors de tota mena amb monitors i monitores del territori amb una clara vocació per a l’esport i l’educació.

Bonastre i Masllorenç han comptat amb dos monitors a cada campus, els quals han estat responsables d’una vintena de nens i nenes durant les cinc setmanes d’activitat. A causa de la poca població dels dos municipis, l’edat de canalla que ha gaudit dels campus ha estat d’entre els 3 i els 13 anys en un únic grup. Així i tot, els més petits i petites de Masllorenç i Bonastre han passat els matins envoltats d’activitat física, sortides, piscina i jocs d’aigua durant el mes de juliol i l’última setmana de juny.

D’aquesta manera, el Consell Esportiu del Baix Penedès acaba el juliol del 2023 trencant rècords d’inscripcions i nombre de campus oberts a tota la comarca. És ben cert que els campus multiesport estan més vius que mai!

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...