Una cinquantena d’infants celebren les olimpíades locals a la comarca

Acabem el mes de maig tancant les activitats esportives que hem realitzat al llarg del curs a les escoles del Baix Penedès. Una cinquantena d’infants, que han participat durant mesos a les diferents activitats organitzades pel Consell Esportiu del Baix Penedès, van trobar-se a l’escola Les Cometes de Llorenç i a l’Àngel Guimerà de Vendrell per a fer esport durant el matí del passat dissabte.

Els patis de les escoles van omplir-se de pilotes, patinets i material esportiu per a fer una petita mostra del que s’ha treballat fora de l’horari lectiu durant nou mesos amb monitoratge especialitzat en l’educació física. A més, els infants van poder fer un tastet de totes aquelles activitats esportives que ofereix el Consell Esportiu de la comarca, tot i no haver-s’hi inscrit durant el curs.

Nens i nenes des dels tres fins als onze anys van gaudir de dinàmiques relacionades amb esports reglats com el bàsquet, el futbol sala, l’atletisme o alguns esports de raqueta, així com activitats sobre rodes (patinets i skates) o parkour. Jaume Domingo, president del Consell Esportiu del Baix Penedès, creu fermament que «Les miniolpíades locals serveixen per crear vincle i fer esport amb companys i companyes del mateix centre educatiu, o fer noves coneixences amb altres persones, però amb l’activitat física com a punt d’unió entre ells i elles».

Així doncs, i amb la mirada posada a la temporada 2023-24, tanquem l’oferta d’activitats fora de l’horari lectiu a una desena de centres escolars del Baix Penedès, com Coma-ruga, Bellvei, l’Arboç, Sant Jaume dels Domenys, el Vendrell o Llorenç del Penedès.

Relacionat

0 comentarios

Generalitat de Catalunya...
Diputació Tarragona...
Consell Comarcal Baix Penedés...
Consell Esportius de Catalunya...